Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

21 April 2014

Zara 1st Birthday ~ Cupcake or Muffin?

Untuk sambutan harijadi Zara aritu,

Zara Punya pasal
tetiba ibu jadi rajin plak nak buat kuih.
Sebelum ni haraammmm
Jangan cakap nak buat kuih/kek.. resepi pon tak pernah tau nak guna apa.

Tetiba semangat keibuan datang entah dari mana.



Nasib baik lah ada kedai kek ni jual tepung ready make tunggu nak bakar or kukus jer.
Takyah susah-susah nak cari bahan lain bagai.
Campur satu dua bahan..gaul
dah boleh buat.
Memandangkan rumah BB takde oven. 
So kita kukus ajerrr pon bolehhh






Terus dia jadi muffin.


Nak tutup rope yang tak elok tu senang ajer.
Beli je bunga keropok yang dah siap ni.
Simple.
Cantek pon cantek.

Hahahahaha
Dasar pemalas!



Ini adalah percubaan pertama.
Saja je try-try buat.
Sedap jugak tepung segera dari kedai kek ni.
Licin Zara dengan anak buah yang lain makan!





2 comments:

gadisBunga™ said...

kukus eh?? boleh kubuat lah kalo gini. hihihi~

eh..happy belated birthday ye Zara. muah from auntie GB!

Joe Neeruza said...

salam kak... maaf lari tajuk... saya ada terbaca kt blog akak psl batu gunung berapi... akak taw x kt mane ada jual batu gunung berapi untuk bbq...??? nie email saya joebma4337@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...