Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

20 March 2012

Hantaran Hati Kepada Pihak Lelaki



Saja untuk kongsi-kongsi dengan b2b
kot-kot boleh bagi idea camner nak gubah  hantaran korang nanti.

Tak lah glamer, cukup sekadar penyeri hantaran di majlis BB tempohari.

(teringat kata-kata xora : kalo dah bunga segar, cucuk macam maner pon kompom nampak lawa!)
:)



Hantaran kepada Pengantin Lelaki


 9 Hantaran kepada Suami BB :)




Kasut


Jam Tangan


Coklat


 Minyak Wangi


 Kemeja


 
Tali Pinggang & Dompet


Pemanis~ Halwa


Buah


Al Quran



All this was made by BB
Ehem!!

BB yer..

hehehe





Hantaran kepada Pihak Pengantin Perempuan?
will be upload as soon as posibble
:)

10 comments:

pika pikah said...

cantiknya bunga2 dr cameron! rasa mmg nekad sgt2 nk guna fresh flowers utk hantran! good job BB!

sila jenguk my blog & join contest sy! :)

http://pikapikah.blogspot.com/

BitsBest said...

TQ dear..

good luck juga utk hantaran u nanti ;)

A Z R E E N said...

cantik nye bunga2 BB. geram betul tengok. dah la murah gila kan? yang haritu BB beli on9 dengan k.lisa tu berapa rm pulak?

ira said...

wahhh..cantikknye...cam nk gune fresh flower jgk tp...musti mahal la kalau beli pat lain..kne g cameron la kot..hihihi..

gadisBunga said...

cantik BB. simple and fresh yet very pretty!

BitsBest said...

@azreen
aritu BB dh try oder dgn kak lisa..agak mahal juga sbb time ni bunga tgh naik rega.So bila pikir2 blk, BB g naik cameron jer.~ dapat kurang 1/2 dari harga yg kak lisa offer :)

@ira
try ye servey2 bunga segar,majlis kita kan sekali jer. biar tunang guna artificial flower.nikah plak guna fresh flower ;)

@GB
tq dear...
u punya nanti mesti lagi cantek kan!

Anonymous said...

cantik la ^^, tgah tcari2 apa nk gubah untok bkal husbnd dpt idea dah dri BB hehe tqvm!!

BitsBest said...

ur welcome dear ;)

Shia JSD said...

salam..wah..bnyak membantulah blog awak.. sy pub varu nak carik2 idea ni.. baru nak tunang..itu pun dah blur hantaran smua camne.. huhu.. ada gak tny2 upah buat gubahan hantaran, mahalnya..ada yg amik rm70 sedulang..kalau 9 dah brape..haiyooo...

igt nak buat sendiri n bile jumpa blog rasa syukur sangat2!!!

nak mintak tunjuk ajarlah.. ada tak contoh hantaran untuk tunang? tak jumpa lak dalam blog awk ni.. ke tak abis skroll.. huhu.. pastu kan.. cincin cadang nak cari kat terengganu.. mmg ada ke yg murah2?? nak save bajet.. hehe..

nanti boleh emel kat sni tak? harap sgt2..

farah_samura@yahoo.com..

terima kasih ya..:-)

BitsBest said...

@shia JSD


ermm BB pon lupa ada ke tak gambar hantaran tunang tu...hehehhe

tp shia bole refer dkt link ni :
http://bitsbest.blogspot.com/search/label/Perkahwinan~%20Hantaran

ada lagi banyak post dlm ni ttg petua dan kat mana nk dapatkan bahan...jgn lupa scroll kt OLDER POST kt kaki bawah tu okeh! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...