Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

17 February 2012

Poster Frame Murah


Salam dan Hai
Sempat lagi BB post entry di saat-saat akhir ini..
kerana  sok BB start coti dah.
Horeeee!!
Sesudah subuh BB akan bergerak ke kampung.
Di sana nanti menanti BB dengan tugas yang lebih banyak dan mencabar!

Cuma nak share sket info terbaru tentang Poster Frame yang telah BB tempah.

Yang ni BB tempah untuk di letakkan dekat entrance masuk majlis.
(Dekat dengan pintu gerbang nanti)






Gambar bersama ibu masing-masing 
(Sebab dua-dua dah takde ayah)
Kunun-kunun sebagai menjemput tetamu lah

Yang gambar berdua tu
hermm tak tau nak letak mana lagi.
ada plan nak letak dalam bilik pengantin
atau
dekat meja buku tetamu tu.
atau
letak je kat mana-mana.
Kompom orang tak marah sebab Raja Sehari ini yang berkuasa pada hari tersebut.
kihkihkih




 

BB tempah saiz 2x3 kaki (besar) dan 1.5x2 kaki (sederhana)
 


Dan semestinya BB tempah ini ada tujuannya.
Nanti lepas habis kenduri nak letak dekal wall rumah baru!
Hoyeeeeeeeeee
*Wink*




Nak tahu BB tempah dekat mana?

Sila klik


Antara hasil yang dibuat oleh mereka


Bole tengok-tengok harga kat situ.
Ada macam-macam saiz.
Sangat-sangat murah ok berbanding kalau kita tempah kat fotografer.
I likeee 101%

Senang sungguh berurusan dengan mereka.
Cepat ajer.
Email pon pantas mereka balas.

Kalau ada apa-apa pertanya jangan malu-malu call  fifi yang comel  dan suami nyer yang hensem. 

Hubungi   Fifi      013-2564339
               Aman 013-2808427

 
azlagend@gmail.com.my
  mizulfan@yahoo.com.my




So b2b sekalian,
Tunggu apa lagi???





*** Alhamdulilah waktunya semakin hampir.Jalani ianya dengan tenang dan steady BB!!

5 comments:

Fifi Arieni said...

terbaik lah

Cik Azizah said...

cantik sgt yang...pas kawen la jijah buat..hehe sekarang banyak nak pakai duit..kihkihkih

nora saniey said...

ha kte da like page akk 2..mmg cntik frame2 die kn..kusyen merah ttp msuk dlm gmbr..huhuh...

http://norasaniey.blogspot.com

eja paraparasakura said...

sis nak tanya..stand yg letak pic tu beli kat ne yer..puas cr kt kedai buku..ada..tp mahal dlm 100>

BitsBest said...

@eja
yg tu BB buat sendiri je..mtk tlg pekerja BB yang buatkan.

ilham dari ikea punya design..
(tp ikeanyer kecil dan kaler coklat)

Kalo tak silap BB aritu BB ada tgk dkt kedai2 buat frame.tp tak tgk le pulok reganya..
cer cuba tanya harga kt dorg...rasa murah je kot.

tp kalo diy sendiri rasa nyer tak susah pon.Kayu tu bape ringgit je sebatang :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...