Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

26 January 2012

Kad Kahwin dalam proses penghantaran kepada Tetamu BB

Dah terima kad kahwin dari Ika.

Thanks yer Ika




Sekarang adalah masa untuk menulis-nulis nama-nama tetamu yang terlintas di kepala otak ni.
Sebab excited sangat-sangat. Padahal list nama pon tak buat lagi.

Mak BB nak 400 keping, 
katanya nak bagi dekat jiran tetangga dan sanak-saudara.
Maka pada cuti lepas BB balik kampung terus la apa lagi, kerja yang paling di sukai.
Melipat kad kahwin sendiri.

Macam tak percaya dah ada kad kawin sendiri
Ahaks!


Mula-mula adalah proses mengecop LOGO kahwin BB ini.

 
Envelope ini memang BB nak yang kosong ajer.



Masih Ingat cop yang BB tempah haritu?
Sila klik  SINI

 Itulah kegunaan nyer!



Sticker ni BB beli kat Semua House. 
Dekat bahagian clearence stok. 
Sangat-sangat murah okeh.

RM0.50 sahaja untuk 250 keping 
sticker bulat-bulat kecil ini.
 


Nak tau BB letak kat mana sticker ni??

Meh nak tunjuk ,

Hahaha
Kat tempat inilah.
Idea ni datang bila BB malas nak bubuh gam or masukkan penutup sampul ni ke dalam.
Leceh betoi.

So guna sticker yang ni, tersangat lah mudah bagi orang-orang yang pemalas macam BB 
:D

  
 
Tadaaaaa

Hasilnyer
Bahgian depan sampul~ ada cop logo BB~
Bahagian belakang ~ sticker~



  Bantuan-bantuan dari mereka yang bekerja keras membantu BB dalam memasukkan kan kad kahwn tersebut dalam envelope.

 Mak BB 

 dan si kecik anak buah BB
~kimi pon nak buat jugakkkkk!!
Budak ni paling bekerja keras...sangat lah tu.
Kihkihkih

 

Sedia untuk di edarkan!




Kepada kengkawan blog BB,
Dengan rasa rendah diri BB menjemput anda semua.

Mohon tinggalkan alamat anda yer.
Nanti BB pos kad ini pada anda.
TQ

Salam Sayang ;)







*** Paling malas nak menjawab dengan kengkawan opis bila kad ini diedarkan.
       Macam-macam yang dorang tanya..."siapa?" "orang mana?" "diam-diam ajer yer kamoo" bla..bla..bla..
       BB jawab " Nak tau semua tu, datang jer hari kenduri..boleh dapat semua jawapan anda" kihkihkih

9 comments:

Cik Azizah said...

kad kawen bb cantik!!! jeles betol! hahahah superb la yang..

BitsBest said...

tq jijah...
awaknyer kad pon cantek aper..hehehe

ira said...

cantiknyee..sukeeee..:)

nk tnye sticker tu bli kt semua kedai mne..ngah mencari nie..huhuhu

BitsBest said...

@ira

BB beli kat kedai sayang you..
tingkt U5 Semua House Jln TAR.

Rasanyer banyak lagi tuu..cepat2 g sambar okeh. 50 sen ajer!

MaSRifAh&AsrUL said...

BB majlis kat mana cantik nye kad BB

BitsBest said...

tq masrifah

majlis BB kat taiping..jemput jer nanti 26.2.2012 ;)

ira said...

thankss dear...:)

ptg nie nk g cri la..hrp2 ade lg..hikhik

Siti Nur Fairuz Zainal Abidin said...

Salam, boleh tau tak tempah cop kat mana & berapa harga? =)

BitsBest said...

@ siti

disini BB tempah....
http://bitsbest.blogspot.com/2011/10/cop-mohor-cop-kahwin-bb.html

harap dapat membantu ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...