Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

16 March 2012

Hiasan Meja Buku Tetamu @ Guest Book




 Sedikit gambaran susunan hiasan meja buku tetamu BB tempohari.
BB letakkan betoi-betoi di hadapan depan rumah.
Jalan nak masuk pintu rumah @ pagar rumah.
Hehehe


So secara tak langsung tetamu dah boleh cam yang mana satu rumah pengantin.
(Sebab rumah BB ialah kawasan taman perumahan)










Bagi menceriakan suasana meja buku tetamu ini,
BB letakkan juga gambar kedua-dua ibu kami supaya tetamu dapat mengenali dengan lebih lanjut lagi siapakah tuan rumah ;)



PERKARA-PERKARA YANG ADA DIATAS MEJA BUKU TETAMU BB






Frame ni BB beli kat ikea.. 
BB letak kiri dan kanan white board 
sebagai ucapan aluan kepada penulis-penulis nanti.
Rega RM4.90
Logo @ Cop rasmi wajib ader lahhh! 
kehkeh

 



Poster Frame @  Gambar Kanvas
Rega RM60
(3kakix2kaki)

Dimana tempah menda ni?
sila klik






Tirai gantung gambar ni BB beli juga dekat IKEA
Rega RM19.90


Signage 

Bagi mencantikkan lagi suasana meja anda :)




Buku Tetamu
Cerita tentang buku ini ada DISINI
Rega RM 50++






BB akan updated lagi gambar-gambar yang terbaru jika ada.
Buat masa ini,
ini saja yang BB dapat collect dari koleksi-koleksi si pemegang camera.
So entry agak terbatas sedikit.

Harap bersabar

Cewah!!

6 comments:

CikPuan Azizah said...

wah menarik! suka suka :)

ciksusu said...

nice BB!! nak buat jugak nti;)

eja paraparasakura said...

sis nak tanya..stand yg letak pic tu beli kat ne yer..puas cr kt kedai buku..ada..tp mahal dlm 100>

eja paraparasakura said...

sis nak tanya..stand yg letak pic tu beli kat ne yer..puas cr kt kedai buku..ada..tp mahal dlm 100>

eja paraparasakura said...

sis nak tanya..stand yg letak pic tu beli kat ne yer..puas cr kt kedai buku..ada..tp mahal dlm 100>

BitsBest said...

@eja
yg tu BB buat sendiri je..mtk tlg pekerja BB yang buatkan.

ilham dari ikea punya design..
(tp ikeanyer kecil dan kaler coklat)

Kalo tak silap BB aritu BB ada tgk dkt kedai2 buat frame.tp tak tgk le pulok reganya..
cer cuba tanya harga kt dorg...rasa murah je kot.

tp kalo diy sendiri rasa nyer tak susah pon.Kayu tu bape ringgit je sebatang :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...