Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

03 June 2010

I likeeeee Pulau Perhentian

Tak kenal maka tak chenta..
yer berulang kali aku mendengar citer-citer pasal pulau-pulau di malaysia ni. 
Bukan tak pernah pergi pulau lain,cuma tak pernah nak menghayati nyer sebegini sebagaimana aku menghayatinyer di sini...
aku telah jatuh chenta dengan pulau perhentian bak cinta pandang pertama..
ahaks!

Our Geng On This Trip
(Hj Azuan, Shuhaimi, Adiey, Shafiai, Jamir, Fakharudin, Azan, Hafis, Man, Akmal, Waj Jo, Linda, Bits, Aishah)


Xtvt aku disana :)

See...cantekkan ikan-ikan dan coral-coral kat sini..
patutlah orang suka snorkeling sebabnya aku pon dah jatuh cinta!
wajib repeat nanti kalau aku pergi mane-mane pulau


Huh merasa dapat tengok dan pegang gamat asli ler!




Aksi-aksi Pro dan Amatur dari kaki@tangan candat sotong





Jalan-jalan sekitar pulau dan terengganu bersama ladies in group pada hari-hari terakhir

Sempat singgah di Masjid Kristal sebelum balik KL

Ya ini sahaja untuk kali ini, klu ikotkan nak letak je sume gambar-gambar ku ini disini, tapi takut plak terover gitu..hehehe

3 comments:

shafiq said...

cam best je pulau perhentian ni. nak pg la. huhu..


My latest entry : Gadjet-Gadjet Yang Boleh Mengelakkan Barang Anda Dari Dicuri

Kie-yu said...

wah! bestnye jalan~
jum g pulau perhentian u ols

BitsBest said...

betoi2 shafiq..sy suggest kan better awak g dan nikmati sendiri keindahannyer...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...