Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

29 November 2010

Coming Soon..Taman Botani in the making!

Taman Botani Taman Tasik Perdana will be launch on 1 Disember 2010 by our Prime Minister.



Some of the New Plots in Taman Botani
  1. Sunken Garden
  2. Balines Garden
  3. Heliconia Garden
  4. Oasis Garden
  5. Bogak Island
  6. Brownea
  7. Name of the places
  8. Taman Bunga Raya
  9. Taman Orkid
  10. Taman Rusa & Kancil
(6 & 7 is my plots..hihihi)




The Beginning..







Special trees (org melayu panggil:bottle tree)

The details and more pictures will be coming soon....terutamanya tentang my plots :)





Moral of the story




Sayangi lah pokok seperti mana anda menyayangi boyprend/girlprend anda!


4 comments:

gadisBunga said...

dulu selalu pergi lake garden. sekarang dah tak pegi lagi.

tapi lepas ni, wajib pergi semula!

saya mmg sayangkan pokok pun. :)

BitsBest said...

GB kena pergi tau...banyak perubahan disana...dan jangan lupa pergi my plot (depan taman herba) island yang penuh dengan pokok2 annual yang bewarna warni ;)

CGG said...

hi bitsbest:)
cantek2 gambar tu...

sama mcm GB..cgg pun selalu ke lake garden..
tempat keje dekat..
sana port jogging!

BitsBest said...

CGG....
gmbr2 tu my frend punyer..i copy dr dia coz dlm sibuk2 wat keja terlupa nak snap time mula2 start keja ;)

ok CGG dh bole tgk perubahan kan kt sane..so ape komen CGG? OK ke...KO ke?hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...