Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

19 March 2013

Im back!


Assalamualaikum
dan
Haiiiii


Wahhh
Rindunyer pada blog BB ni.

Dah lama tak bertandang kerana sibuk mengatur hidup yang agak kelam kabut sedikit selepas kelahiran putri sulung BB.

Biasalah nak membiasa kan diri dengan perkara baru memang mengambil masa.

Tambah-tambah lagi keadaan dan situasi  tidak seperti yang dijangka


Pendek kata kehidupan selama/sebelum ini  semuanya
 berubah 100% !



kehkehkeh
begitulah yang boleh digambarkan keadaan BB selama 3 bulan kebelakangan ini.

BB akan kembali dalam arena blogging secara slow n steady yer.
Maklum lah putri BB ni lain macam sket.
Nanti BB cerita okeh!


 

pesanan penaja:
Maaf pada yang hantar email bertanya soalan..BB tak dapat nak balas.
kerna Email BB tak boleh nak buka.
Taktau kenapa.
Hermmm

1 comment:

azizah :) said...

welcome back dear... kalau free leh la blogging macam selalu.. nak tahu gak pengalaman bb sejak ada anak ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...