Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

20 January 2010

saya budak baru belajar



salam perkenalan

hai sume.saya budak baru belajar..kalau salah tolong tunjuk ajar.hehehe..

tengok kengkawan dok sibuk berblog2 ni,saya pun teruja gak nak ade blog sendiri.Ye lah dari tak buat ape2 baik saya menambahkan kemahiran yang ada nih.at least sy ni pon berada di kalangan orang yang tak buta IT.hehehe..anyway firstly thanks to kak yan sebab bagi tip yang sungguh mudah untuk membuat blog..i lap u lah kak yan..

lagi satu saya baru beli laptop.so ade banyak masa la nak menulis.maklum ler kalau kat pejabat tuh terbatas sket masanya..

so terima kasih pada yang sudi melayari blog saya.kalau ade ape yang patut2 saya perlu perbaiki dalam blog ini jangan segan2 dan malu2 untuk beritahu atau kita berkongsi tip dan rahsia..

1 comment:

d'suterawangi said...

Tahniah ada blog sendiri. I lap u too...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...