Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

30 November 2011

Perabot Oh Perabot


Giler nengok kedai-kedai perabot yang tengah buat sale end year nih…
Lagi giler bila tengah rancak buat dua-dua persiapan..
persiapan kawen dan persiapan nak masuk rumah.

Asal  lalu jer kedai perabot di tepi2 jalan..mesti nak kena toleh.otomatik gitu..always! Mata lilau-lilau tengok promosi hujung tahun ni.
Kalo lah BB ade duit rm1 juta…ermmm sume barang BB sapu. Itu nak, Ini nak, sampai en tunang geleng kepala nengok perangai BB..katanya “BB dah jadi tak tentu arah kalo masuk kedai perabot” …..ngeh ngeh (senyum ajer lah…bini ko jugak nanti tu)


Kedai 1

Baru-baru ni BB pergi warehouse Fella Design..saje suka-suka nak nengok sebab aritu ader terbaca sorang blogger ni citer pasal warehouse Fella Design ni.Macam-macam ader.dari segi sofa,set bilik tido,kerusi makan,tilam dan macam-macam.
 
Ingatkan rega-rega dia mampu beli tapi…..
Mak aiii,rase2nyer kena buat OT siang malam ni baru bleh miliki perabot2 dia..
(untuk diri BB dan en tunang lah)

BB sebenarnya nak cari set bilik tido..
off course lah sbb Itu perkara paling penting bagi org yang baru nak kawen kan. .
kuang kuang kuang. 

BB minat set kaler putih..memang cantek2 designnyer..tapi senyum ajer lah kalo nengok rega nyer…sume atas 4riban jerrrrrr.
So kita layan ajer lah gambar-gambarnyer.
Tak dapat beli, kurang-kurang dapat gambar ajer, jadi lah (nangis dalam hati)



Kalo minat yang zaman -zaman dinasti... pon ader






Hermmm...sofa katil camni rega dekat 7riban?? BB pikir 10 kali lah kalo nak beli. Ahaks!





Meja makan memang cantek-cantek...sesuai dengan rega nyerrrr!!

sila telengkan kepala anda..kerna BB terlupa nak rotate gambar lampu ni :D


Bantal-bantal dan lampu pon ader.Kita bole nak kaler dan design ape.Cuma cakap jer kat org Fella Design ni dan jangan lah lupa sediakan duit yang mencukupi yer :D


Kedai 2

Kedai ni terletak dekat Jalan Kuching berhampiran dengan Bulatan Batu Caves. Sape-sape dari arah KL,kedai ni belah kiri anda yer sebelum bulatan tu. Banyak sungguh kedai perabot kat sini.Pilih jer nak masuk yang mana..dalam banyak-banyak kedai ni, BB terbekenan dekat satu kedai ni, rega tak lah mahal sangat.Berpatutan dan mampu milik ler…



Seperti biasa set bilik tido putih menjadi focus utama…ermm yang ni memang cantek.Dah terbekenan! *Wink*
Rega RM 1800++ (Divan dan tilam 10”)
 
 

  Kemudian set meja makan pon terbekenan jugak. Boleh pilih kaler kusi dan kaler meja yang kita nak. *WinkWink*
Rega Rm1500++


 Kerusi  ni
*WinkWinkWink*
Rega500++
   


Dan Yang Last ni..
Rak TV dan Meja Kopi ni* WinkWinkWinkWinkWinkWink *
Rega dua menda ni RM1500++

*** Tolongggggggg sume nak!!




1 comment:

gadisBunga said...

set meja makan tu cunnnnnn sgt! errr...meja makan pun penting gak kan? heheheh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...