Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

25 July 2012

Comfirm...udoh 13minggu rope-ropenyer! :)



Lama udah rasanya BB tak berkarang-karang..
Ni gara-gara BB sekarang tengah mabuk macam minum todi ..
Jangan cakap nak menaip..tengok komputer pon dah malas..jeling-jeling ajer.hehehe

Alkisah persoalan dulu udoh terjawab..second check sah nampak..
pastu tetiba otomatik mabuk makin menjadi-jadi.....
apakah mengada-ngada?hehehe
yang pasti time ini lah anda akan dilayan bak puteri gunung broga..
kerja rumah,kemas-mengemas,masak-memasak akan diberi kelonggaran (senang citer tak yah kena buat lerr)..
i likeeeeeeee...thanks to husband kerna memahami!

BB macam orang kebanyakkan mengalami sindrom alah @ mabuk ditahap sederhana...taklah teruk sangat.
Tapi pagi-pagi dan malam comform akan uwekkkkkk.....sampai kuar air asid yang kaler kuning tu!
Tak boleh bau tumis-tumis,bau goreng ikan, rasa loya-loya..asik letih dan laparrrrrr :)

Tahan ajerlah...
Harap-harap tak lama.
Ada dengar orang cakap sampai 3,4 bulan jer..ada pulak yang kata sampai abis mengandung..
Aduhhh BB dalam kategori apa?Harap-harap yang 2,3 bulan ajer lah!
Tak sanggup dah den nak menghadapinyer....

Tapi bila nengok gambar scan tu...sebak rasanya.
Ada insan yang menunggu untuk melihat dunia...selama 9 bulan kejadian manusia dijadikan..
dari segumpal darah menjadi  seketul daging sehingga sesempurna akal...~ Al Alaq 96:3

Semoga menjadi orang yang baik-baik yer anak ibu.
Ibu menanti kehadiran mu dengan penuh sabar....


 




























Insyallah BB akan merasa pengalaman menjadi seorang ibu :)
Alhamdulilah ......






*** Tengah dok berpesan-pesan pada kengkawan yang bujang...best woo jadi bini dan bakal jadi ibu!
Cepat-cepat yer usaha..insyallah ada jodoh.Janji Tuhan itu benar..... :)



8 comments:

dilla nadila said...

Alhamdulillah BB
tahniah dah jd mommy to be
happy~~~~

ciksusu said...

tahniah BB ;)
tau x smlm kte teringat pasal BB,
terfikir npe dh lme tak update..hehe

Fainie said...

tahniah dear..i masih menunggu (",)

BitsBest said...

@dilla
tq darling..insyallah awk pon akan menyusul nanti

@ciksusu
hah?terharu masih ada yg igt kt BB.
sory lah sebenarnya byk yg nak diupdated tp terpaksa di peram dulu..hehehee

@fainie
tq2..
harap awk pon cepat2 yer...insyallah

azizah :) said...

wah patut la lama tak update! tahniah yunk..sabar2..demi baby dalam perot tu..

cikceriacorner said...

alhamdulila..tahniah bits dan suami...jaga diri elok2

gadisBunga™ said...

tolong carikan sorang BB!

hahaha!!

eh, tahniah eh! jaga baby elok-elok...

MERAN QAMAR said...

congrath..........

sape nak jadi follower yang ke seratus tewrjah sini
http://aempat.blogspot.com/2012/09/sape-yang-nak-jadi-ke-100-orang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...