Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

17 June 2013

Stand Kertas Cupcake Murah


Salam dan hai

BB nak share sket tentang stand cupcake yang murah.
Mungkin kepada sesiapa yang sedang mencari terutamanya b2b.
Sekarang kan trend ada candy buffet pada majlis perkahwinan.
So harap entry ini dapat membantu.

 



Sebenarnya BB tengah servey-servey nak buat birtday party untuk sikenit ni.
So tengah mencari-cari barang dan peralatan party.

Konon-kononnya nak ada candy buffet dan nak buat sendiri cupcake.
Tengah mencari barang untuk buat cupcake testing ( cuba try test tengok) 
tetiba terjumpa plak stand cupcake ni.
Pulak tu ada promosi.Tengah murah.
Apa lagi.....Terus rembat la
Boleh la BB guna time real party nanti.

Korang selalu tengok stand cupcake ni kat kedai jual barangan kek bape eh?
Ke lagi murah?






Terus rembat 2 keping



Hanya ada corak pokedot saja



 
 Cara nak pasang pon dia ada tunjuk.
Sangat senang okeh.



 Kat mana BB beli?
Tesco Puchong
(sebelah IOI Mall tu)


Harga?
RM 5.00 sekeping
(biasa RM7.90)








 psst :
Sikenit ni punya birthday lambat lagi..bulan Disember.
Tapi si ibunya dah semangat mencari barang nak buat party..ada lagi 6 bulan..
Haiyooooo ibuuu!!!

 
 

6 comments:

azizah :) said...

cantik la! memang menarik dan jimat kos macam ni....

orked violet @ SYA said...

whoaaa...nak jugakkk!!!! Ade lg ke nih?? huhu

BitsBest said...

dik

aritu time BB pergi banyak lagi...
tp xtau la srang..nanti kalo BB g lagi BB kasi inform yer ;)

buffetcandyonline Halal said...

cupcake stand ni dia letak bahagian mane ea mean bahagian bekas2 plastik ke.. tkut nnt memusing plak cari satu tesco xjmpa hehe

buffetcandyonline Halal said...

dekat dlm tesco bahagian mane ea nak cari.. barangan dapur ke.. takut nnt memusing satu tesco cari hehee

BitsBest said...

ermm masa BB pergi tu dkt nak raya...so dia kumpulkan menda2 nak buat kek/kuih satu tempat...kira macam promosi time ni...
srang xtau ler ada lagi ke idak...cer awk cari dkt tempat2 buat kek/kuih tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...