Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

11 October 2013

Kenapa dan Mengapa?


Haiii

Ya ampun rasanya bertahun sudah BB tak share berita.
tapi sempat juga BB jeling-jeling blog kengkawan yang lain mendengar berita dan cerita anda semua,
cuma BB tak berkesempatan nak mengomen jer.


First : komputer asik rosak dan line internet tak bape nak ok
2nd : Menjaga baby pra matang ini sebenarnya amat-amatlah mencabar minda, jiwa dan raga.
Ulang alik ke hospital jangan cakap...stok cool fever wajib ada.Ubat-ubat dan penuh satu bakul.
Nanti BB share kan kenapa dan mengapa okeh.


Cuma buat masa ni amat terbatas masa yang ada untuk menulis dan berkongsi cerita dengan anda.
Sebenarnya memang banyak BB nak share.1001 cerita dan kisah.


Kepada yang bertanya soalan-soalan BB try sedaya upaya untuk menjawabnya..dan ada juga soalan-soalan BB masih pending untuk menjawab kerana perlu mencari maklumat atau info yang anda perlukan.
Mintak maap sangat-sangat yer kengkawan.


Buat masa ini BB cuma nak share sekeping gambar buat tatapan anda semua.
Cukuplah ianya menceritakan seribu penjelasan mengapa dan kenapa BB dah lama tak ber blog ni.




Ibu sayang sangat dengan Zara.
Satu jer ibu doakan, anak ibu akan sehat satu hari nanti.

Hanya tuhan saja yang tahu perasaan BB.



5 comments:

cinta03 said...

anak asma eh.. sabar. ibu kena kuat, jadi anak jadi kuat. anak saya pun ada asma. boleh dikategorikan teruk. klu musim dan cuaca sejuk dan tak menentu, mula la berbunyi. saya rekemenkan awak amalkan milk shake (shaklee) mmg bagus. anak saya sejak saya amalkan minum tue, alhamdullilah susah nak kena asma. cuba kena jaga makan. makan kena pantang

cikceriacorner said...

salam BB..moga zara cepat sembuh..amin..

BitsBest said...

@cinta
yer dear...
dh 4 kali admit hospital.
srang plak mlm2 menangis bila terjaga dr tido...
TQ for petua n tips.insyallah BB akan cuba amalkan ;)


@CCC
wslm...TQ frend.baby awk udah bape bulan yer?

cikceriacorner said...

BB..baby kita da setahun sebulan..zara da brp bulan?lama kita xjumpe..rindu rasanye..heheh

BitsBest said...

@ccc

wah udah besar yer dia...dah bleh apa?berjalan ker?

zara br 10bln...tgh galak nak memanjat apa saja yg ada depan dia..risau jugak kdg2 terjatuh.buasnya...mak ai macam anak jantan..
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...