Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

12 October 2011

Kondo Mahal BB penah duduk.....

...... pernah duduk atas kerusi kat kolam renang jerrrr (continued tajuk diatas)

Ini cerita pasal kondo mewah (aka mahal giler tahap gaban) yang BB merasa masuk dan bersiar-siar didalamnyer. Weyyy bukan senang tau nak masuk suka-suka hati dalam kawasan kondo nIi. Nak-nak kalo rega kondo yang BB masuk ni paling murah ialah RM4.5juta....waduh-waduh.
Nak lepas pondok guard tu pon punyer lah seksa / payah kalo sajer-sajer kita nak masuk. 
Alkisahnyer ini adalah urusan rasmi keja BB.
So dah alang-alang boleh masuk,apakata kita tinjau sesuka hati di dalamnyer...
bak kata orang tak dok kat sini pon takpe,janji kita penah masuk..hehehe


MONT KIARA DAMAI CONDO




Kondo yang paling BB suker...kalo lahhh BB ni kayer,maunyer BB beli 4,5 biji...ala tak mahal pon.Sebiji kondo rega juta-juta jerrrrrr... (Gulppp..telan air liur jap)



PARK SEVEN CONDO


Ni rase nak mandi dari pagi sampai ke petang pon takper.


THE PARK BANGSAR
 
Ada bran mandi disini pakai swimming suite? Di temani oleh mata-mata di sekeliling bangunan...

SRI HENING AMPANG
  


Yang ni Great Eastern punyer....dorang tak jual.Just bagi sewa jer.Nak tau bape sewa sebulan kat sini? RM12 ribu ajerrrrrrr...


OVAL KLCC

Rega paling murah di sini ialah RM4.5juta....muraahhhh tu!!
psttt: katanya Datuk K ada beli satu (citer pekerja kat situ lahhh)


MONT KIARA BAYAN CONDO


SERI MAYA CONDO JELATEK






Yang ni je kot dulu...ader lagi tau yang lagi maha hebat.
Continue part 2



*** Dok kat atas kerusi itu ajer yang BB mampu...(sok sek sok sok~ lap air mata)



1 comment:

Didie Kamila said...

Tgk Sri Maya Condo tu tringat masa dduk KL dlu..hari2 lalu dkt situ jln kaki pg keje..Lalu One Jelatek, Kampung Warisan..Cantik-cantik rumah nya..Tapi ramai nampak orang Arab dekat Sri Maya tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...