Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

03 October 2011

DIY~Tag TQ (Kad Terima Kasih)

 Kakak BB yang sorang ni akan kawen bulan 10 ni..untuk makluman kakak BB ni Mis J telah bertemu dengan Mr D.So sesuai sangatlah kan..dan jodoh kali ke-2.Alhamdulilah.
Bertuah nyer badan sebab dapat rasa kawen kali ke-2.hehehe

Oeh kerana majlis kecil-kecilan ajer,so maknanyer persiapan pon serba serdehana..
BB telah diberi tugas untuk membuat Tag Terima Kasih untuk dilekatkan dekat doorgift.
Kalau ikotkan BB,BB nak tempah jer tag tu , senang citer.
Tapi tadi BB gi kat kedai tu dah tutup plak.Aduhhh !!!

Kakak BB cakap tak kesah la BB nak buat camner pon.So ini ajerlah yang dapat BB buat untuk ko Yong.Len kali bagi lah tau awal-awal.Kan senang!

Idea-idea please..

Sebab masa semakin suntuk.Oleh kerana dok berlegar kat dalam area Carefour tu,ternampaklah satu kedai buku.Intai-intai ternampak lah satu menda ni...

hah IDEA sudah datang!

Memandangkan majlis BB pon tahun depan,apakata kalo BB buat testing-testing dulu kat Tag TQ ni.
Kalo OK bleh la buat lenkali.Kalo K.O...sory lah Yong.
Hehehe


Nak tau apa menda yang BB nampak??


Yesss Gunting Zig Zag...sebenarnya dah lama BB cari!




Rega :RM3.50
Kat Kedai Buku Mehraj Book Centre
dalam Carefour Wangsa Maju

Banyak corak...BB bantai beli 3 jenis corak skali.TAMAKKK
Tamak sebab nengok colourfull.cantek gunting tu..
Macam nak masuk kelas pendidikan seni tahun 1 plak.
i likeeee :D


Kertas Sticker Rega :RM0.90 sehelai





Makesure pilih yang memang sticker..senang nanti tak payah nak letak gam.


Pilih Paper yang betul..takut ink tak lekat atas kertas tu.


Bila dah print..Apa lagi Gunakan Gunting Zig Zag tu....Kamu sudah POTONG blom? hehehe


Contoh Guna Gunting Zig Zag tu

(Maaf hasil kurang memuaskan kerana itu adalah percubaan kali pertama)





Yeayyyy ini dia hasil nyer...

Murah
Senang
Paling penting >>>>>>Jimat


*** Tag TQ ni tak perlu kot mahal-mahal,jarang orang nak nengok!






4 comments:

Cik Azizah said...

wah simple tu yg best..jnji jimat..tapi yunk kat mane nak beli stiker tu yer..

BitsBest said...

Dekat kedai yang same dgn beli gunting tu dear...

kedai buku dalam carefour wangsa maju..

kalo tak silap sebelah sayang you tu ;)

Cik Azizah said...

ooo kedai buku lain ade jual gak kan...hehe nak try buat sesimple macam ni..xnak yg tempah tu yunk..ni boleh print pakai printer biasa kan..

BitsBest said...

oh yup..hehehe

rasenyer sume kedai buku ade jual.

BB pon print guna printer biasa ajer...

selamat mencuba okeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...