Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

06 March 2012

Im Back!

Hi..
Im back!

Maap bebayak ler dah lama tak update.
Ini adalah kerana :
  1. BB terlampau sibuk tahap gaban menguruskan majlis BB aritu
  2. Line broadband tersangatlah teruk...~ makne kata meme takde line kat area kampung BB.So banyak updated-updated yang nak di post terpaksa di pendamkan dahulu.
  3. Tak menang tangan~ itu nak kena buat,ini nak kena buat!

Apa pun,
ALHAMDULILAH

Majlis Pernikahan dan Persandingan BB berjalan dengan lancar.
Syukur!



Sekadar untuk permulaan tatapan Majlis Persandingan BB tempoh hari :)



More pictures will be upload in next post!
Insyaallah




Ini pon BB masih di Melaka rumah mak mertua.Curi-curi updated.
Maka jika di rumah mak mertua haruslah jangan lama-lama mengadap komputer okeh.
(Petua dan pesanan dari kengkawan)




Coti 3 minggu.Sakan kauuuuu yer BB!









*** Selamat Pengantin Baru buat Jijah @ Pn Azizah yer....sama tarikh majlis kita.

3 comments:

uMmI NuR aIn said...

Selamat pengantin baru akak....lawanye....:)

Cik Azizah said...

selamat pengantin baru bb. moga kekal hingga akhir hayat..

patut lah lama tak update..hehe

BitsBest said...

ain : tq dear
jijah: ucapan tu utk awak juge yer ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...