Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

15 March 2012

Bekas Hantaran @ Tempat Mas Kahwin



 sumber: google

Mas kawen korang suke buat macam maner yer?
Ada yang suke gubah-gubah duit tu jadi bunga,
Ada plak yang suke buat macam-macam.
tapi BB lebih suka duit tu simple dalam bekas kemas.
Tak perlu nak susah-suah pikir nak buat camner.hahahaa
(pemalas punyer orang!)





Cara BB ialah :

 Contohnyer macam ini lah
Lepas tu letak je duit tu diam-diam dalam album ni....Kan senang!



 Ni Semua BB beli dan buat sendiri
 Beli barang-barang dekat kedai bunga reben jalan TAR tu (depan KFC) kalo tak silap BB.



Bahan-bahannyer?

Album Kosong (Siap ada stand kaki)
Gam
Riben merah corak bunga
Riben/lace putih




 
Kalo rajin letak sket balance-balance manik yang ado tu :D



Lekat riben/lace putih ni dulu yer



Kemudian baru potong satu-satu riben merah dan lekat atas lace putih nih.


penuhkan love tu dengan riben merah ni k
Pastu masukan duit dan letak jer atas stand dalam bekas hantaran.






Dah Siap!!





Gambar-gambar hantaran yang lain nanti yer.
BB tengah berusaha mengupdated satu persatu
:)






3 comments:

CikPuan Azizah said...

wah kreatif la bb.. jijah punya mas kahwin bentuk bunga...tak guna sampai skrg..hehe

Joanna Samana said...

bestnyer... unique n menarik jgk blog nie...teruja mencari idea2 utk wedding i gk...

Joanna Samana said...

bestnyer, creative betul idea2/ilham...tgh survey2 decor2 kawin jgk ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...