Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

25 December 2013

Zara 1st Birthday ~ Baju Gaun/Skirt Comel Untuk Kanak-Kanak



Misi mencari baju birthday girl agak tergesa-gesa sebab last minit baru terpikir.
Kebetulan zara takde baju gaun-gaun yang trend macam sekarang ni.
Yang ada seluar panjang dengan baju Tshirt belasahan hari-hari tu.
Sampaikan dulu masa dalam hospital tu, akak sebelah katil ingatkan si zara ni baby lelaki.
Katanya tak nampak pon dia pakai skirt.
Selain tu buasnya memang macam baby lelaki.
Hahahaaa


Masa misi mencari belon kartun untuk party zara aritu kan BB ada pergi Plaza GM.
Kat situ kan ada jual macam-macam.
So jalan punya jalan ternampak kedai jual baju baby.
Apa lagi, terus sambar sebab dia offer baju tu.
Agak murah jugak lah berbanding dengan kedai-kedai lain.
Kalo tanya kat luar rega sehelai gaun kanak-kanak mesti rm40 keatas.
Mak ai kalah baju makbapak..makbapak pon pakai baju murah!


Harga borong untuk gaun ni ialah RM 19.00 sepasang baju
*wajib ambik 3 pasang*
Kalo tak harga lebih mahal kalo amik satu 

Hamikkkk ko....
 3 persalinan terus untuk birthday girl!
Macam nak tawen plak siap ada persalinan baju bagai
hehehehe


Kedai ni tingkat 3
Nama kedai tak henggat dah sebab memang tak pandang langsung bila nampak baju-baju ni 
kehkehkeh
 
Floor setiap tingkat tu kecik jer. Korang pusing jer  satu round.
Comfirm jumpa



Paling best bila nengok jenama baju ni.
Ok dik kompom amik 3 pasang.
Tak cakap banyak dah.



Baju jenama ZARA kids untuk  gegirl bernama ZARA

sesuaiiiiiiiii









3 comments:

NoraKerel Aira said...

comel bajunya. zara pun comel juga !

BitsBest said...

TQ untie noraaaaaa :D

untie pon comel jugeee

mia izzati said...

murahnye..kat sini rege dalam rm39-rm49

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...