Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

23 December 2013

Zara 1st Birthday ~Kad Jemputan



Perghh 
over gitu..macam nak buat kenduri besar siap kad bagai..
hahhaha

Accually aritu BB masuk kedai Mr DIY dekat Selayang Mall.
Sapa pernah masuk kedai Mr DIY tahu betapa korang akan jadi gila sume barang nak beli!
Sebab reganya murahhhhhhhh!

Jalan-jalan cuci mata dan duit,
tetiba ternampak kad yang sungguh comel ini.
Masa tu dah lama dah.. I think 6month before this.
Kan plan nak buat birthday party untuk zara.
Apa lagi terus sambar.
Macam-macam design dan warna ada.

Memandangkan my cute little zara is gegirl
So pinky colour is so suitable for her



Dalam paket ni ada 10 kad undangan.
Kita cuma isi jer > Apa yang nak kena isi comfirm lah detail kita punya majlis kannnnn
sangat-sangat senang dan ringkas ayat yer.
Ala setakat bape keping kad tu bole lah isi tangan.
Takde hal punyaaa.
Lain lah kalo kad kawen tu..lenguh tangan ko nak nulis.

Rega sepeket kad ini ialah RM1.99 jerrrr




Tadaaaa...dah siap
Sangat comel...no more envolep!

Siap untuk di pos by hand oleh ibunya



1 comment:

NoraKerel Aira said...

comelnya kad tak sabar nk tgk partnya hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...