Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

24 December 2013

Zara 1st Birthday ~ Belon Kartun Pegang


Tomey tak belon-belon ni?
Kecik cikenit macam birhtday girl la pulak.
Sesuaiiii gitu yer zara?



  Mesti korang teruja nak cari kat mana kan?
haaaa
macam tu lah BB dari awal.


Asalnya nak buat belon helium tu.
Ala belon terbang yang naik atas tu.Yang ada tali kena pegang tu.
Kalo kita lepas dia naik sampai awan.
Macam ni 


Servey punya servey
Mak ai rega kebanyakkan nya rm3.50 keatas sebiji.
Cer kalo nak guna banyak?mau nangis harga belon jer
Tak mampu den



 Mari sini BB share kat mana nak beli!
Yang paling penting harganya memang amat murah sangat-sangat.
 Tempat borong yang ramai orang tak bape nak tahu.
Termasuk lah BB
Muahahaha
Padahal dekat je


 BB beli 3jenis bentuk

 
Belon  Hello Kitty

 Belon Minnie Mouse

 Belon Pooh





 Dah nama pon kedai borong off course lah tak boleh beli siket.
Dia depend pada kedai tu.Ada yang boleh dan ada yang tak boleh.
Macam kedai belon ni paling kurang kena beli 3 paket.
So sape-sape nak nak buat majlis/party ataupon nak berniaga memang terbaiklah.
Lagi pon sebenarnya memang ramai orang yang berniaga memang amik barang kat sini.


 

Belon ni jual dalam paket.
Setiap paket ada 20 keping belon.
Semuannya include skali.
(Belon + Pemegang)

Harga sepeket ialah RM 10.00
So sebiji belon harga cuma RM 0.50 jerrrrr




 Belon ni sangat senang nak tiup.
Nampak tak munjung tu.Tiup je sekuat yang boleh.
Lepas tiup biar je.Tak perlu nak ikat bagai.
Jangan risau.. Angin tak kuar.
Memang direka oleh orang yang bijak pandai!
Sangat-sangat memudahkan.

*BB pon mula-mula risau gak nak tiup camner lah belon ni..Nak kena guna pam ke*
Pengsan nak tiup satu-satu.

Bila dah tiup satu..
Aissshh rasa cam best plak..
Tiup lagi satu lah..dan satu..dan satu
Lama-lama dah abis kitorg tiup.
Naik syokk pulok.


 Tengokkkk
My Laling tiup sambil nengok bola.
Tak semput pon tiup belon ni.


 

Ok dah siap satu jenis.
Tiap malam buat satu jenis..Sok malam tiup belon Pooh pulok.

Tips :
Jangan over tiup okeh.
Cepat pecah.Carefull siket bila tiup.
Belon ni nipis jer...padan lah dengan reganya!



kat mana nak beli?
Korang pernah dengar tak
Plaza GM Chowkit
Tingkat 4 kalo tak silap.
(Kedai ni ada 8 tingkat)
Parking keta naik lift tuuuuu...dengan kereta-kereta masuk lift okeh!
Jakun sket memula :D

Lepas parking kat atas tu, korang turun tangga la gi kedai-kedai bawah tu tingkat 7.
Nak nunggu lif berjanggut sebab orang berniaga dok punggah barang.


Plaza ni jual macam-macam ado.
Kat Klang pon dah ada Plaza GM ni.Nak pergi lah nanti.



9 comments:

Roshaida Ismail said...
This comment has been removed by the author.
Roshaida Ismail said...

As salam sis. Kalu sy nk mintak tlg sis belikan boleh x? Nk dlm 300pcs

sonia said...

Tq bb letak info nie.....

sonia said...

Tq bb for that info...i planng nk buat besday tuk anak, belon yg i survey semuanyer mahal...nanti i pgi GM klang lar mcm u suggest. hv a nice day

Anonymous said...

hi, i ade beli belon cmni. tp knape angin die keluar balik? huwaaaa
:(

Azmil Kmc said...

sya nak beli 5 pek...tpi nak post..sbap jauh lah nak p...

Azmil Kmc said...

saya nak 5 pek...jauh lah nk p klang..nie no hp sya 0135479279

anidurrani durrani said...

Nk oder mcm

anidurrani durrani said...

Pm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...