Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

27 September 2011

Lampu Chandelier

Ermm kalau baca blog B2b,mesti ada cerita pasal chandelier kat bilik pengantin kan.Nampak kelassss gitu.BB suka..sangat suka.

Cerita pasal chandelier ni,memang BB dok perati dari jauh jer.Nak masuk kedai lampu segan plak kot-kot tak jadi nak beli.Lagi malaih kalau terbeli yang tak berkenan. Lagi satu BB ni cerewet gak.Nak yang berkenan kat hati BB jer.Orang lain punyer pandangan BB terima..tapi simpan dalam telinga jer.Boleh gitu?? 

So BB banyak servey-servey kat blog B2b yang lain supaya dapat ilham nak yang macam maner sekaligus BB dapat tau rega-rega yang murah kat mana dorang bleh dapat.
 BB suka idea dari kak aty ni..klik SINI.
Dari idea dekorasi kawen sampai lah ke idea dekorasi rumahnyer memang BB suka.Thanks sis kerna memberi ilham dan idea kepada B2b yang lenlain ;)

So BB masih meneruskan rancangan men servey-servey kat blog yang lain-lain.

Memandangkan tema BB nanti ialah Kelabu+Hitam+Putih,kena pastikan yang ada kristal juntai-juntai tu
so apa kata kita nengok yang ini match or tak..





Tapi ada satu ni memang out off tema lah,tapi BB suka sangat-sangat.Bleh menceriakan hati sesiapa yang memandangnyer..hehehe.

Tuuuuu dia,

wahhh colourfullnyer...cantekkss sungguh.Mana nak dapat ni?Ada sapa-sapa tau tak?




*** BB tak reti nak sebut nama lampu ni sebenarnya,mula-mula tanya kat orang cakap : 
" ala lampu yang juntai-juntai tu.Yang ada kristal-kristal tu.Yang Kaki dia kembang tu" 
~ jenuh orang lain dok pikir!





2 comments:

♥ Elin ♥ said...

kalau nak beli lampu sebegini kena tgk mcm mana...jgn yg crowded sgt nanti bersawang/berhabuk susah nak lap sebb crystal tau2 jer lah kan.

jgn beli crystal yg kenit2 mmg payah.

apa pun awk blh sevey dulu kat internet mana yg sesuai. ;)

BitsBest said...

Wahh elin TQ yer..mesti awk ada pengalaman kan pakai lampu ni.Ok saya ingat pesanan penaja awk tu..hehehe.
tq yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...