Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

14 September 2012

Gubahan Simple Dimple Bunga Segar di Meja Makan





Alkisah aritu merayau-rayau tanpa tujuan dengan kengkawan di area central market.
Dah alang-alang dekat situ terus BB ajak membe lintas jalan kat petaling street tu untuk beli bunge.
Bukan jauh pon seberang jalan jer.
 
Seperti biasa bunge peberet BB semestinya rosssss.
Walaupon warna bunga lain mengancam penuh kalerpol dan 
memanggil-manggil BB untuk beli 
tetapi 
pojaaan hati ku tetap bunga ros!





Beli sebungkus ros merah rega RM 13.00
Sebungkus purple peacock rega RM 9.00
Seb baek pasu@balang bunge memang dah ado kat rumah :)

*rega bunga kat sini akan berubah-rubah ikut musim*
-untuk makluman yer-


Kali ni tak perlu nak span bagai.
Just masuk je bunga dalam balang bunga tu sesedap rasa anda.
Very-very easy okeh!



Meh BB nak share sket :)



Masuk dulu bunga ros
Susun biar center
Kalo bole biar bilangan bunga tu no ganjil baru ler orang cakap ada seni




Jangan lupa potong bunga purple peacock ni pendek-pendek yer




Pehtu cucuk je kat tengah




Kemudian  jangan lupa cucuk tang sana..cucuk tang sini..
hehehe
cucuk tang bucu ler...
~kiri kanan depan belakang




Tadaaaaa
Dah siap!




*meja makan a.k.a meja komputer*
-buat masa ni laaaa





*** Meja makan idaman terpaksa dipendamkan dulu dek kerna memberi peluang untuk membeli keperluan barangan baby...........

4 comments:

SURIA AMANDA said...

salam..nama saya suria..nak tau pasal pokok kesidang tu...kat mana nak cari?kindly email to me suriaamanda@yahoo.com

BitsBest said...

@suria amanda

hah kesidang?
kat sini takde pon entry psl pokok kesidang....
yg ada cuma ros dan peacock flower je..
hehehe
tp kalo entry yg satu lagi tu...
pokok kesidang tu sy amik cutting (secara tut)lebihan dekat opis saya aje...
:D

pn boleh cari dekat kebanyakkan nurseri pokok :)

Nn said...

wah...cantik sudah terhias meja makan nya ya...

monamie said...

suka...pandai eh hias rumah! good idea =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...