Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

10 September 2012

Kad Kahwin versi Buku Sekolah :)

 

BB suka idea kad kawen ni.
Teringat zaman sekolah dulu-dulu..
Menda yang paling menyampah dan tak best bila time kita sekolah...
hehehe
tapi bila tengok sekarang..
asihhh rasa rindu plak.

Idea kad pada b2b yang masih mencari-cari design kad anda.
mana tau berkenan dengan kad camni..
lain dari yang lain.

kosnya pon murah..
kata pekerja BB, anaknya tempah baru  RM0.46 sekeping..
kalo lah BB tau...
time BB dulu, kompom BB tempah camni..
hehehe


Muka Buku

Isi Kandungan

Last Page

 Yang best nyer,
kad sebesar buku latihan sekolah ni tak perlu sampul.
Bagi je sebijik camni.
Senang citer










Nak tau kat mana tempah??
Ambik kau..
:D

Tahap malas gaban nak taip!



6 comments:

izfanora said...

tetiba terjerit ! hahaha..

idea dier sama dgn izfa r.. time izfa kawin ritu, izfa pun wat buku tulis gak.. hihi..

*tetiba mood nak mereview majlis perkahwinan datang.. hehe.. :P

InaYusoff said...

hehe..
suke yang begini..

tapi tunang tak sukeee..

kesian kan..

:(

BitsBest said...

o ye ke?
Ni yang jeles ni..hehehe

kalo lah BB tau...kompom BB buat camni jugak.

**pstt :review jangan tak review :)

BitsBest said...

@ina yusuf

itu lah...taste masing-masing kan.

tapi takpe, biar sepakat buat kptsn..
jgn sebab kad gaduh plak..hehehe

gadisBunga™ said...

siyes cool...!

kite tengah fikir jugak pasal mende2 ni. tapi nak idea yg praktikal, tak membazir, dan paling penting boleh dipakai semula lepas tu.

fikir je la lebih, calon takde lagi pun...heheheh~

BitsBest said...

@gb
takpa...
pikir dulu awai2..
sok dh ada calon terus buat.tak yah memening pikir...ahaks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...