Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

06 October 2012

Warehouse SALE ~ My Dear



Pada bakal ibu atau yang sudah bergelar ibu...
Berita Warehouse Sale My Dear pasti di nanti-nanti...

Macam BB..dah lama BB tunggu untuk memborong barang keperluan baby first ni.
Dengar cerita kalau kita beli time warehouse sale ni, kita boleh dapat harga less 20% dari harga biasa.
Sapa taknak kan?

Nak beli hari biasa pon boleh..tapi takde diskaun.
Barang yang kita pilih pulak boleh dilihat melalui katalog sahaja..
Bagi BB macam tak puas selagi tak tengok dan belek apa yang patut contoh barang yang nak dibeli.
Nak kena perati betoi-betoi.
Hehehe...

Macam haritu BB pergi kat gudang dia (time takde warehouse sale)
 harga di kira murah lagi berbanding dekat pasaraya.
*untuk makluman kebanyakkan peniaga yang jual barangan baby memang ambil stok my dear dekat sini.

Cer kalo kita pergi time warehouse sale ni...dah la murah pastu dapat lagi less 20%.
Selain itu barang-barang yang dijual juga di display depan mata.

My Dear Warehouse Sale ni selalunya dia buat 3 kali setahun...
Yang terakhir untuk tahun 2012 ni ialah pada 25 Oktober 2012 sehingga 4 November 2012.


Kat mana lokasi My Dear?

Alamatnya ialah :
Cuang Cheng Mao Yi Sdn Bhd (MY DEAR). CO. No. 281814P
No.34, Jalan Meranti Jaya 10,
Meranti Jaya Industrial Park,
47120 Puchong,
Selangor Darul Ehsan.


Kalo nak beli online pon bole.
klik ajer


Hermm tak sabar nak pergi.
Memandangkan BB dengan suami mungkin tak balik kampung raya haji ni,
so coti  3 hari tu boleh di manfaatkan untuk mencari barang-barang keperluan baby.

Aim BB pada warehouse sale ni ialah baby cot dan stoller baby...
 :)














1 comment:

Khalilah MNor said...

Thanks for the info~! boleh ajak kakak satu family pergi... *adik pow akan beraja* hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...