Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

29 November 2012

Pureen Warehouse Sale / Clearence Stock

 

Ni first time BB dan suami pergi Pureen Warehouse Sale / Clearence Stock

Sebelum  ni dok dengar je citer kengkawan.
Bila dah pergi baru tau macam mane keadaannyer.

Perghhhh
Kalo tengok orang KL/Selangor ni macam tak pernah ada sale murah cenggini.
Punya lah ramai.
Asik dok berlaga perut je dengan ibu-ibu yang lain.

Dengar citer Pureen ni selalu jugak buat sale.
Tapi mak ai yang datang,
 macam sekali seumur hidup je Pureen ni buat sale.

Termasuk lah BB
Hehehe







Set Mandian baby
Baru je petugas buka kotak terus orang sambar.
Licin



Tempat Baju paling ramai orang serbu
Murah beb
Mana nak dapat!



Taktau pampers ni murah atau tidak.
Tapi beli aje lah dah alang-alang ada kat sini.





RM 12





   Semuanya barang-barang untuk baby ajer.







Untuk Ibu?
Ini ajer yang sempat dibeli 
:)

Nursing Pads






*** Seronok jugak bila tengok suami BB giler pilih baju baby...ahaks!
       Dulu BB tak pernah kisah pon menda-menda ni.....tapi perubahan masa menyebabkan diri juga turut berubah!



3 comments:

Rinah said...

BB sempat pergi juga.. lambat plak update.. cutenya blanket hooded tue.. murah lg.. napa tak beli byk ckit? bole jual kat Rinah ;P hehehe

izfanora said...

teringinnya nak merasa.. doakan kami yer..

BitsBest said...

insyallah dear...

masanya akan tiba nanti.
BB doakan utk anda :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...