Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

30 October 2013

Bunga Segar Siap di Gubah


Misi mencari bunga untuk tujuan nak bagi dekat staff sempena pembukaan saloonnya.

Mula-mula BB cadang nak gubah sendiri jer.
So macam biasa pergilah kedai bunga kat Petaling Street tu.

Dah beli la bunga jenis Garbera, Pink Baby Carnation dan Purple Staticec budget nak gubah sendiri.
Tapi tak bape nak kompiden plak kali ni nak gubah.
Takut tak cantek.Malu mak nanti.
Yelah selalukan bunga yang orang bagi akan dipamerkan dekat depan kedai or kaunter semasa pembukaan.

Alih -alih ternampak bunga yang siap digubah dalam bakul.
Cantek pon cantek.
Bila tanya rega.
Taklah mahal pon.Boleh lah.
So apa lagi sambar juga bunga yang ini jugakkk.

Itu lah pompuan!
Tambah BB ni kalo pergi kedai fresh flower, rasa nak terbeliak biji mata tu.
Rambang sungguh.Sume nakkk...



Garbera Oren siap digubah ini reganya RM45.00
Ada 10 kuntum bunganya.
 
Tak lah malu kalo nak bagi kat staff tu
hahahaha







APA JADI DENGAN BUNGA YANG DAH DIBELI TUUUU?




 Jangan risauuu
Pasti BB tidak akan sia-siakan ia!

So ini lah hasil gubahan sendiri.
Walaupon tak lah bape cantek macam bunga yang siap digubah oleh pekedai tu, tapi boleeee lah di pamerkan dalam rumah sendiri.
Ahaks!

Last-last letak kat atas meja tv.
Sambil tengok tv bleh la jamu mata dengan kaler-kaler bunga ni.




Yang ni BB letak kat atas meja makan



Kan banyak lebih kalo kita beli bunga asing-asing ni.
So ini sebahagian jugak lah yang dapat BB gubah.
Dalam  3 pasu semuanya bleh gubah.
Yang pasu lagi satu tu mana ntah gambornya.
Tak jumpa plak bila nak mencarinya.



2 comments:

❤Kamsiah❤ said...

akak pun pantang nampak bunga segar...mcm nak rembat semuanya..

cikceriacorner said...

salam BB..
cikceria tgk bunga BB gubah lagi cantek..heheh..xpe bleh letak kat uma..bestnye dpt bunga..hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...