Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

05 April 2012

Hiasan Bilik Tidur Pengantin BB




Tanpa adanya bilik tidur pengantin, siapalah pengantin itu.
Maka tidak lengkaplah dan tidak Sah lah, ia menjadi seorang pengantin.

Hahahaa

Ayat tak boleh blah!

Moh BB nak citer sket perihal bilik ini.


Sebelum di Transformasikan :



Perkara-perkara basic haruslah ado sebelum di tata rias oleh mereka yang dipercayai.


Langsir baruuu...design by my mum
Beli kat Nilai.


 Carpet also from Benggali Nilai.


Cadar pon tempah dekat kawan my mum


Kain ni beli kat Nagoya
rase-rasenyer kain lapis atas tu  untuk buat langsir~ day curtain. 
but my mum punya idea..boleh tahan jugak!
(ramai yang puji)


My mum tempah langsir untuk keseluruhan rumah (sliding door + 3 pintu + 2 tingkap ) 
dan Cadar 
hanya
RM +-300
Murah Giler yer...cer kalo kat KL ni? 

*rega itu hanya untuk kawasan kampung i ajer okeh*
hehehe






 Selepas di Transformasikan :











Seperti biasa
BB serahkan bulat-bulat untuk menghias bilik BB ni ialah kepada mak andam BB
iaitu


(BB sangat-sangat berpueh hati dengan kak akma ni.
Dari adik BB kawen, hinggalah BB bertunang
servis kak akma memang best.
Owner yang sangat-sangat friendly dan mesra alam.
Memahami kehendak kita.
Aksesori kawen memang tak kedekut punya.)


Sape-sape b2b area Taiping, boleh lah pertimbangkan vendor ni.
Biar mahal tapi pueh hati
dari
Nak murah tapi hasil macam hampeh.
Sapa yang rogi?
Mereka dan keluarga mereka.


Sekian,
Terima Kasih yer 
:)








*** Darling...jom tido nak?hahaha.....

5 comments:

ira said...

cantik...:D

area taiping kt ne bridal nie ek..:)

dilla nadila said...

cantikla bilik BB..sukenye =)

BB, nnt tlg like pic Diela bley x?


http://kimpalkasihduke.blogspot.com/2012/04/need-help-from-friends.html?showComment=1333432100765#c5068970119129953313
thnx BB

BitsBest said...

@ira

TQ

vendor ni kat air kuning.kedai ni dekat depan kilang getah nama toptexx kalau tak silap.

tepi jalan jer

BitsBest said...

@dilla nadila

tq

dah buat dah dear.good luck yer

CikPuan Azizah said...

ya Allah yunk! cantiknya bilik pengantin baru.. sgt2 puas hati kan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...