Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

14 May 2012

Hensem Bergaya Flower Boys!




Salah satu antara yang penting dalam majlis BB tempohari ialah khidmat flower boys
Tanpa mereka-mereka ini, pasti majlis BB tak meriah.

Kira-kira 2jam sebelum majlis sanding BB, kesemua mereka ini telah dikuarantin oleh adik BB.
Nak tau sebab apa???
Kalau tak kuarantin, alamak basah lenjun la baju cantek ini.
Punya la lasak.Seminit tak dok diam.

Bagi nak diam kan dorang-dorang ni siap upah bagi coklat sorang satu.

Pastu siap demand, kalau nak kuarantin dorang, 
yang kecik tu cakap kena lepak dekat bilik pengantin (sebab ada aircond).
Aishhhh





Mr Hakimi
Kena layan dan cakap baik-baik dengan budak ni.
Kalo tak angin satu badannnnnn
Bukan makan saman ni. 
Dia lah ketua antara mereka-mereka itu.

Mereka ini adalah adik beradik.
Yang kiri abang nama apis.
Yang kanan adik nama mirul .


lagi kesah mereka



Cer nengok budak baju belang tuuuu
demam campak pulokkk!
tapi maintain nak jadi flower jugak.takpe katanya.
Mana tahan baju cantek dah ada 


Posing dulu dengan makcik sebelum memulakan khidmat!





Cer tengok aksi-aksi flower boys ni..
aishhh macam-macam ragam!


halamak..
Failed kasut flower boys ni!!
sebab hujan ..so dorang sambar selipar ajer


Tapi paling best masa ni ialah kimi tetiba jadi budak baik.
Tak pernah tengok dia duduk diam atas pelamin tu. Langsung tak berbunyi.
Maybe nerves kot bila ramai orang dok tengok.
hahahaha


Walaupon bunga pegang korang tu hancur sebab korang buat bola sepak lepas tu,
Apa-apa pun makcik pueh hati dengan servis korang.
Good jobs my lovely anak buah.
Nanti makcik belanja aiskrim yer.



Nak tahu kat mana nak cari baju flower boys ni?
Sila klik





*** Sampai la ni makcik tak belanja-belanja lagi korang aiskrim! Lupa lah.... :D

2 comments:

ziezah said...

alahai..cute miut adik2 ni...penyeri majlis..

BitsBest said...

hehehe

buasnyer dorang mengalahkan kecomelan mereka..

my lovely anak buah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...