Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

18 October 2012

Perkembangan Baby Dalam Perut Ibu


sumber : youtube


Buat bakal-bakal ibu
Terutamanya yang menantikan kelahiran baby pertama
 BB share kan dengan anda.
Semoga video ini dapat membantu kita mengenali dan memahami keadaan baby kita.



 Bila BB nengok video klip ni,
rasa syahdu teramat.
Tak tau nak luahkan dengan kata-kata.



 Thanks banyak-banyak pada mereka yang buat video ni beserta dengan pemilihan lagu yang amat BB rasa sesuai sangat-sangat.
Rasa tenang ajer dengar :D



Patut la ramai yang suka baby....
tengok dalam video ni pon dah geram time dia senyum dan menendang tu :)
So cute!




4 comments:

Rinah said...

syahdunya tengok video nie..

azizah :) said...

jijah pernah tengok ms tengah study nursing.. syahdu kan...seronoknya ada benih dalam rahim kita.. bersyukur dgn anugerah Allah..

bila la turn jijah ni..nak merasa jugak!huhuhu

BitsBest said...

@rinah...

tu lah rasa syahdu kan

BitsBest said...

@azizah

insyaallah jijah,
nanti ada rejeki jijah tu...sabar yer.
Takmau sedey2 k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...