Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

08 December 2012

Hiasan Dalaman Pusat Servis Perodua Yang Terbaik!

Korang pernah tak pergi mana-mana pusat servis keta?
Tempat dia camner eh yang korang pergi tu?
Best ke?Selesa ke?

Dulu BB selalu servis dekat bengkel-bengkel biasa je.
Tau la, dah nama pon bengkel..
mesti ler tempat tu penuh dgn keta dan minyak.
duduk plak dekat kerusi yang entah bape tahun tak pernah basuh.
Bau minyak jangan cakap lah. Dengan panas dan sungguh tak selesa.

Sebab tu kalo setiap kali servis keta, BB takmau pergi dah.
BB hanya suruh adik ipar je yang tolong buatkan memandangkan dia dulu seorang mekanik di Pusat servis Honda.
Bagi duit dan upah suruh dia je yang buat.
Murah pon murah dan kepercayaan lebih la sebab adik iparkan.
Very Easy!

Memandangkan kereta BB baru beli,
mestilah first servis nak kena dekat pusat servis yang original perodua kan.

Baru-baru ni,
staff BB recomend satu pusat servis perodua dekat MRR2 berhampiran dengan Zoo Negara tu.

 So pergilah BB kesana.
Dek sebab katanya tempat dia best dan layanan staff dia pon ok.

Bila dah sampai
register keta bagai untuk servis then kitorang lepak dekat tempat menunggu tu.

Apa yang BB perhatikan, pusat servis ni memang lain dari yang lain.
Ke BB sorang je rasa?
Korang plak camner?Lagi best ke tempat servis keta korang?
Jakun sket tetiba.
Kehkehkeh

Sudut untuk menunggu memang luas dan BB rasa macam dalam rumah plak.

Hiasan dalaman dia..kelasssss kau.

Macam ada interior designer plak.
Memang cantik dan menarik.
Thumb Up  for them!
kerana menghargai pelanggan.

Selesa sangat-sangat.
Tau-tau lah servis keta ni, masa menunggunya memang lah lama.
So tempat menunggu haruslah dititik beratkan kepada keselesaan pelanggan.



Hah..
Kelas kau...macam dalam rumah!
Kalo tak silap, macam barang-barang Ikea ajer!
*Ting*
Berkenan dekat idea rak kabinet atas tu .
Macam nak tambah dekat dinding dapur BB yang kosong tu.
Kehkehkeh



Sudut menonton tv



Sudut majalah dan surat khabar.




Berganda 10 kali Thumb Up bab ni.



Sarapan Sudah siap tersedia untuk pelanggan.
Wahhhh
Servis keta dapat percuma sarapan!

Alhamdulilah.
Pagi tu kitorang bedal nasi lemak yang sedap dan roti bakar yang panas beserta kopi dan teh.
Walaweeyyyy



Sebenarnya banyak lagi tempat BB tak snap dek kerana bateri hp abis.
:( Nangis!

Banyak dekor-dekor yang menarik 
dan ruang-ruang di tempat ini yang BB rasa dapat dijadikan idea dan ilham kepada sesape dalam menghias rumah.

Takpe, 
next time datang, BB pastikan camera bateri  full yer
:D


Pasal servis keta plak,

BB rasa ok ajer.
Apa yang BB komplain dorang buat dan keta tu pon dah ok.
Masa menunggu?..dah nama pon servis kan.Take time lah.
Lagi satu time BB pergi tu ramai jugak yang datang servis.
Sendiri mau ingatlah keta anda turn yang ke berapa.
Lambat datang, lambat lah siap.

Lagi satu lepas servis keta,
 2,3 hari lepas tu ada orang akan call tanya servis kat situ camner.
Terpulanglah pada anda nak jawab apa.

BB jawab
Okeh sangat-sangat!!
sambil tersenyummmmmm
*bukan dia nampak pon*




Nak tau kat mana Pusat Servis ini?

333 Jalan Hulu Kelang  
68000 Ampang
03-4108-9918
*dekat-dekat dengan Zoo Negara*







*** Pasni setiap kali servis keta kompomlah kat sini yer!




3 comments:

Kakzakie said...

Tempat kakak belum ada yg macam ini. Kalau ada sah-sah kakak pergi. Pandai dia nak tarik pelanggan.

gadisBunga™ said...

naisssss....!

*

kite dulu bawak ke servis proton je. lepas abis warranty anto woksyop apek saja!

Didie Kamila said...

Pernah ikut kwn servis kereta dkt Perodua..Ok jugak la..ad air free..air milo dgn nescafe tak silap..lepas tu ad biskut2 die pack pack..makan berapa byk pn xpe..lg best ad massage kaki elektrik..jd bole la menonton astro smbil massage kaki..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...