Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

03 December 2012

White Baby Cot Untuk Si Manja BB :)



My Dream Baby Cot

Alhamdulilah
Akhirnya ibu dapat tunaikan hasrat nak dapatkan menda ni untuk anak ibu.
Kalo tak kompom baby ibu meleleh air liur yer..
kehkehkeh

Punya lah servey rata-rata tempat.
Naik turun shopping mall, jenguk sana jenguk sini.
Macam-macam website tengok kot-kot ada yang murah.
Rata-rata semuanya mahal.

Last-last sekali aritu ada terbaca sorang blogger dia beli baby cot dengan harga yang agak murah siket ler berbanding dengan harga lain yang BB dah servey.

So apa lagi..
Zassss ajer ke tempat tu.



Baby Cot ni BB beli time My Dear Warehouse Sale dulu.
Kisahnya ada di SINI





Step cara nak pasang
Kalo nak senang pasang,
First baca dulu yer cara-caranyer.
Kalo tak, penat nak kena buka balik sebab tak ikut turutan



Tak sampai setengah jam suami BB dah siap pasang





Reka bentuk yang BB berkenan
  1. Ada 3 laras ketinggian tilam.
  2. Ada plastik dekat palang bagi mengelakkan baby gigit kayu
  3.  Simple dan ringkas

Reganyer?

Untuk Katil (Baby Cot) ni = RM 287.00
Tilam (Rubber Synthetic Matress Anti Duss) = RM 122.00

* Kalo tempat lain aritu BB servey, katil jer dah rega rm300 keatas sampai lah ada yang rm1000++ *




Tadaaaa
Sarung  cadar ni BB beli kain kat Nagoya
Pehtu tempah kat pekerja BB tolong jahitkan.

Tunggu nak pasang je.
Malas nak pasang awal-awal, takut berhabuk nanti.
Bila baby dah kuar baru ibu pasang yer cadar ni
:)





4 comments:

Wawa Toink said...

besh nyer da dpt baby cot..

mau jgk tp xde jmp yg murah..

sume pon mahal..

ni ada sale lg ke..? tmpt doa kt mne..?

BitsBest said...

wawa...

tu lah, yg mana berkenan mmg mahal..kt sini je BB dpt yg murah..

srang mmg xde sale...
tp don wori coz my dear selalu buat sale 3 kali setahun..
awal,tgh dan ujung tahun :D

nanti check dkt FB My Dear k...

Faridah Yaacob said...

salam...hi BB...still pakai baby cot tue lg ker...???sy tgh tggu warehouse my dear...tp mcm xsempat jea....dah nak due...ada plan nak let go x baby cot tue...if ada hehe dgn gumbira i menadah tgn..hehe ...

BitsBest said...

wslm..
hi faridah

yup srang BB masih pakai untuk zara.
Malam-malam memang dia tido dalam tu pon.

sorry lah..awk tanya tak kena time.maybe satu hari nanti BB pon nk let go, but now not the right time lah dear..

cer awk try kat mudah..rasanya banyak nk let go sbb dulu pon BB pernah servey..

sorry yer dearrr :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...