Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

03 January 2012

Pre Wedding Pictures

Sedikit gambar pre wedding haritu.
 Akan di updated nanti

Lokasi : Taman Tasik Taiping
Official Photographer : Aleeya Studio




OUTDOOR
Best tau main boyan ni,walaupon dah tua bangka


Terus buat Background Wall ....ahaks!





STUDIO
Its Me
My Hensem Boy

Kunun-Kunun nak buat depan kad kawen, tapi takyah lah.Maluuuuu




Maybe gambar-gambar dalam studio ni nanti untuk buat banner or banting ;)


Jangan segan-segan untuk menambahkan ayat-ayat cinta anda kepada kami yer
dalam
http://bitsbest.projectwedding.com/


*** BB dengan en tunang  adalah seorang yang pemalu sangat-sangat.So no wonder lah gambar ni macam tak bape nak mesra..Jenuh nak cover Maluuuuuuu depan orang.hihihi...Naseb baek jurugambar ni sporting.

5 comments:

cikceriacorner said...

Salam bb..wow..cantiknya pictures...anyway..tahniah ye..bile weddingnye?

BitsBest said...

salam ..

hai cikceriacorner...
lama tak dgr citer ;)
thanks dear.
insyallah 26 feb 2012 majlis nyer..jemput2 yer nanti.bawak sang suami skali k :)

cikceriacorner said...

heheh..ok..insyaallah..belah laki bile ye..kalo belah laki boleh kot coz dekat ngan rumah..hehhe..nanti ape2 roger ye..

tahniah..ni mesti tgh bz wat persiapan...moga semua berjln dgn lancar..aminn..:)

BitsBest said...

ccc....

ok insyaallah kad dan jemputan akan menyusul kpd ccc.

maybe buat sekali je untuk dua-dua belah...tapi buat dkt area rmh pompuanlah.dkt melaka tak buat.hehehe

lagi satu kena save duit nak msk rumah baru kan..ahaks!

bintanghati said...

assalm .. cantik gambo2 nye ..

nnt rajin2 singgah ye awk..

http://iambintanghati.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...