Followers

Tinggalkan Jejak Anda Di Sini ;)

Sila lah Klik!

17 January 2012

Misi Mencari Baju Pengapit


Bila ada kedai yang tengah sedang rancak meng offer besar-besaran...
jangan lah kita melepaskan peluang itu.
Memang berbaloi-baloi.






Sengih sampai ke telinga pengapit BB ni dengan pilihan hati kainnyer..


Sempat BB pesan,
" Pilih-pilih yang cantek-cantek tapi jangan over dari pengantin sudah."
"Tema jangan lari yer cik kak. Pastikan ada putih+kelabu+hitam"
dan sekali
"Makesure jangan lebih-lebih cantik dari aku yer!"
"kihkihkih"


So BB udah belikan kepada mereka-mereka yang penting dalam hidup BB,
  • Sepasang baju pengapit 
  • Kain ela untuk baju melayu adik/abang
  • Kain ela untuk para wanita + tudung
  • Baju flower boys~ anak-anak buah


 Baiklah kamu-kamu sekalian,
pastikan baju-baju ini sudah siap di tempah dan jangan buat-buat lupa pakai masa majlis nanti yer!





*** Uiks kopak la BB kalo selalu macam ni.Nasib baik sekali seumur hidup ajer.kihkihkih

5 comments:

pika pikah said...

kedaimne yg sale ni? nk g cr bj bridesmaids jugak cuti CNY mnggu dpn :)

Cik Azizah said...

wah wah..suke pengapitnya dapat baju tajaan..hehe kalau jijah pon nak jadi pengapit..ekeke :p

BitsBest said...

jijah : hehehe...meh2.tapi kan majlis awak sama dgn majlis sayer..?nanti pengantin hilang haru majlis!

pika: dear, time ni BB g kamdar jalan TAr tu...dorg selalu buat sale.kebetulan petang tu dorg br buat...kalo pagi rega mahal.seb baek langkah kanan!

Ieja said...

sy pon beli baju pengapit kat kamdar jalan TAR jugak :)

Anonymous said...

Patut ke tidak apabila penganti suruh kita jadi pengapit then suruh kita buat baju guna bajet sendiri just utk wedding dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...